Condiții de livrare și plată


Modalități de comandă

Puteți plasa comanda online pe www.xstyle.md, prin scrisoare la info@xstyle.md sau prin intermediul expertului nostru la numărul de telefon 0 60 798 098 sau 022 210053 (in orele de lucru a magazinului).

După plasarea comenzii online, managerul vă va contacta pentru a vă confirma comanda, pentru a specifica metoda convenabilă de plată, adresa și ora de livrare și pentru a vă răspunde la toate întrebările. Puteți, de asemenea, să sunați la numerele de telefon indicate și să verificați starea comenzii dumneavoastră.

Modalități de plată

Puteți alege o metodă convenabilă de plată.

În numerar la livrare

Plata se face în numerar la curier. La efectuarea plății se va emite un bon de casă și un certificat de garanție.

Prin card bancar la primire

Curierul nostru va veni cu un POS-terminal mobil și veți putea plăti cu cardul bancar. Veți primi un cec de casierie și un card de garanție. La efectuarea plății se va emite un bon de casă și un certificat de garanție.

Plata prin Transfer pentru persoanele juridice

Oferiți managerului datele companiei dvs. pentru facturare și/sau tipărirea facturii fiscale. Puteți plăti în numerar sau cu cardul bancar la primirea bunurilor și prin transfer bancar în contul companiei. În cazul în care alegeți să plătiți prin transfer bancar, livrarea are loc numai după ce factura a fost plătită în avans. Expeditorul va livra factura împreună cu comanda dumneavoastră. Bunurile sunt predate cumpărătorului după semnarea facturii fiscale și atestarea cu ștampila firmei / împuternicirea de primire a bunurilor. Vă rugăm să pregătiți ștampila companiei la sosirea curierului.

Cumpărarea în credit

Vă putem ajuta să solicitați un împrumut personal prin intermediul IuteCredit:

4 luni – 0%
Pentru a primi un împrumut, trebuie să îndepliniți anumite criterii:

 • Vârsta 18-68 ani
 • Un cetățean al Republicii Moldova sau o persoană cu permis de ședere permanentă
 • Venit lunar stabil (angajare oficială/neoficială)
 • Să aibă o carte de identitate cu fișa de insotire
 • Durata de procesare a cererii: până la 1 oră.

Plata prin terminale Runpay

După confirmarea comenzii de către managerul nostru, puteți plăti pentru achiziția dvs. prin intermediul terminalelor RUNPAY, care sunt disponibile în multe locații din Moldova. Secțiunea X-Style puteți găsi la «Turism» https://my.runpay.com/operator?id=1042

O singură plată nu poate depăși 2000 de lei. Dacă valoarea achiziției depășește 2000 de lei, faceți mai multe plăți. Indicați detaliile corecte atunci când plătiți și păstrați bonul.

Plata prin WebMoney

Puteți plăti pentru achiziția dvs. din portofelul WebMoney prin intermediul terminalelor RUNPAY sau în contul dvs. personal de pe site https://my.runpay.com/operator?id=1042

Condițiile de livrare

Livrare gratuită la comenzi de la 1000 lei în Chișinău. Pentru comenzi mai mici — livrarea în Chișinău va costa 50 de lei.

Livrările se fac în zilele lucrătoare, între orele 9:00 și 20:00. Managerul nostru va stabili o oră convenabilă pentru dumneavoastră. Livrările în afara orelor de program și în weekend sunt disponibile în urma unui acord cu managerul.

Cu aproximativ 1 oră înainte ca livrarea să aibă loc, curierul vă va contacta pentru a se asigura că sunteți pe adresa indicata și că sunteți gata să preluați comanda. Comanda este livrată la adresa convenită cu dumneavoastră.

Curierii noștri sunt, de asemenea, experți în magazinul nostru și vă pot consilia la fața locului cu privire la utilizarea și caracteristicile tehnice ale produsului, vă va ajuta, de asemenea, să configurați gratuit câteva categorii de produse, de exemplu, un portbagaj sau un suport pentru biciclete și/sau o demonstrație a modului de utilizare a acestora.

După primirea plății pentru comandă, curierul vă va da un bon de casa, un certificat de garanție și alte documente justificative.

Anularea comenzii

Dacă doriți să anulați o comandă care nu a fost încă livrată, sunați la numărul de telefon 0 60 798 098 sau 022 210 053 (in orele de lucru a magazinului).

Condițiile de returnare:

Vă puteți anula achiziția în momentul livrării și a demonstrației din orice motiv. Dacă un articol nu se potrivește, vă putem livra un alt produs în schimb.

Dacă ați acceptat un articol, aveți dreptul de a returna întreaga comandă sau un articol individual care, din orice motiv (nu se potrivește ca mărime, culoare, stil etc.), în termen de 14 zile de la cumpărare, cu condiția ca:

 1. Produsul trebuie să fie nou, fără semne de utilizare, deteriorări sau zgârieturi. Bunurile folosite și purtate nu pot fi returnate sau schimbate.
 2. Toate etichetele, ambalajele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul au fost păstrate.
 3. Prezența bonului fiscal original
 4. Formular de cerere de rambursare/înlocuire (de completat în magazinul nostru)
 • Clientul de sine stătător returnează marfa la magazinul X-STYLE din Bulevardul Grigore Vieru nr. 27. Chișinău. Ne rezervăm dreptul de a lua în considerare o cerere de returnare/înlocuire în termen de 14 zile, dacă există semne vizibile că produsul a fost utilizat sau dacă produsul este returnat incomplet sau din alte motive.
 • Venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și acceptăm retururi și schimburi (în stare bună și sub rezerva condițiilor de returnare).

Dar, conform listei de produse nealimentare de calitate corespunzătoare, nu pot fi schimbate cu un produs similar (Hotărâre de guvern nr. 1465 din 8 decembrie 2003), magazinul are dreptul de a nu schimba/returna: articole de îmbrăcăminte (șosete, lenjerie de corp termică), articole de igienă personală; materiale de construcții și alte bunuri, distribuit pe metru (frânghie); produse și materiale în contact cu alimentele, din materiale plastice (ustensile de camping), ambarcațiuni de uz casnic, echipamente cu gaz. Analizăm fiecare caz în parte și încercăm să ajungem la un acord cu clientul, chiar și pentru astfel de bunuri.

Reguli de rambursare a banilor

Banii pot fi restituiți prin modul în care a fost plătită comanda.

În cazul rambursărilor prin card bancar, rambursarea se face pe cardul de pe care a fost efectuată plata.

Băncile pot percepe un comision pentru serviciul de creditare a banilor în contul titularului de card. Compania noastră va rambursa doar costul bunurilor plătite

Politica de confidențialitate

În conformitate cu Legea nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, utilizăm datele cu caracter personal pe care ni le furnizați cu nivelul de securitate necesar și numai în scopurile specificate.

X-Style nu are acces sau capacitatea de a păstra informații confidențiale despre cardurile bancare utilizate pentru plată.