Carduri de club de la Xstyle

Orice reprezentant al cluburilor de drumeții, de alpinism, de apă, de escaladă și alte cluburi, va beneficia de o reducere de 10% la orice produs la prezentarea cardului de club. Dar chiar dacă nu sunteți membru al niciunuia dintre cluburile menționate mai sus, este ușor să obțineți cardul nostru de reduceri. Pentru cumpărăturile de peste 500 de lei se eliberează un card de reducere, sau prin prezentarea bonurilor de casă de la magazinul nostru — a căror valoare totală va fi mai mare de 500 de lei. Cardul este cumulativ, așa că, cu cât cumpărați mai mult, cu atât mai mare este reducerea pe care o obțineți. Nu există reduceri la început, dar odată ce cumpărăturile dvs. depășesc 3000 de lei, veți primi prima reducere.

Sistemul cumulativ prevede următorul sistem de reduceri:

  • 500 lei — 3 000 lei — 0% reducere
  • 3 000 lei — 7 000 lei — 3% reducere
  • 7 000 lei — 20 000 lei — 5% reducere
  • 20 000 lei — 40 000 lei — 7% reducere
  • 40 000 lei — … — 10% reducere

Următoarele reguli se aplică atunci când utilizați un card de reducere:

Cardul de reducere este personal, dar poate fi oferit și rudelor, prietenilor și cunoștințelor pentru ca aceștia să facă cumpărături cu o reducere corespunzătoare sumei acumulate.

Reducerea este disponibilă numai pe baza prezentării unui card de reducere.

O reducere pe un card de reducere nu se adaugă la o reducere la o promoție sau la o vânzare, cu excepția cazului în care se prevede altfel în termenii și condițiile promoției.

Reducerea de pe un card de reducere se aplică numai la achiziționarea de bunuri și nu se aplică la serviciile oferite de magazinul nostru.

Cardurile de reducere sunt emise atât pentru persoane fizice, cât și pentru întreprinderi.