Thule WingBar Edge + Edge Flush Rail 7206 + adapter

Articolul 721+7206+kit
7.860 MDL

În stoc

Descriere

Thule WingBar Edge + suport Edge Flush Rail 7206 + kit — un portbagaj de acoperiș aerodinamic cu profil redus care garantează o călătorie neobișnuit de silențioasă. Designul ultramodern face din acest model o extensie perfectă a liniei acoperișului. Datorită performanței sale aerodinamice superioare, Thule WingBar Edge minimizează zgomotul și consumul de combustibil. Acest suport de acoperiș poate găzdui în siguranță încărcături de până la 75 kg, în timp ce balustradele în T integrate facilitează montarea echipamentelor sportive și a altor bagaje.

Particularitati

  • Include suporturi și bare de acoperiș Thule WingBar Edge ușor de instalat
  • Acest sistem complet de portbagaj de acoperiș include 4 suporturi de portbagaj de acoperiș ușor de instalat și 2 bare de acoperiș Thule WingBar Edge
  • Tehnologia WindDiffuser întrerupe fluxul de aer, reducând rezistența și zgomotul și contribuind la economisirea combustibilului.
  • Structura internă BoxBeam face ca arcul suportului de acoperiș să fie extrem de rezistent.
  • Fixate pe vehicul cu încuietori Thule One-Key (incluse)
  • Autoturisme cu plafon: din cauza montării joase a suportului de acoperiș pe autovehicul, este posibil ca plafonul să nu poată fi deschis întotdeauna; verificați spațiul dintre acoperiș și suportul de acoperiș înainte de a deschide plafonul.
  • Lățimea barelor portbagajului de acoperiș selectate, a suporturilor acestora și a kitului de instalare sunt special adaptate autovehiculului dumneavoastră.

Recenzile clienților

Ce spun clienții despre produs
Bazat pe recenziile clienților
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Încă nu există recenzii.

QAN

Есть что обсудить?