Bocanci La Sportiva Aequilibrium Trek Gtx chocolate/papaya

Articolul 8058428059768
5.890 MDL

În stoc

Descriere

La Sportiva Aequilibrium Trek Gtx — bocanci pentru drumeții combină protecția și susținerea, precum și durabilitatea excelentă și libertatea de mișcare, chiar și pe cele mai solicitante terenuri din punct de vedere tehnic. Know-how-ul La Sportiva și tehnologiile din lumea alpinismului au fost folosite pentru a dezvolta cizma ideală pentru drumeții lungi și expediții cu rucsacul în spate: compromisul perfect între performanța tehnică și confort. Alergarea lină și susținerea naturală a piciorului sunt asigurate de designul tălpii Double Heel™, în timp ce aderența maximă pe urcări și controlul forței de frânare pe coborâri sunt asigurate de sistemul Impact Brake System™. Banda de rulare cu model interschimbabil prelungește durata de viață a produsului și asigură longevitatea tălpii exterioare. Partea superioară din piele rezistentă la abraziune se mulează pe forma piciorului, făcând aceste cizme ideale pentru orice aventură. Talpă Vibram® SpringLug Tech cu Impact Brake System pentru o mai bună adaptare la suprafețele stâncoase dure.

Particularitati

  • Talpă interioară confecționată din țesătură rezistentă la abraziune
  • Talpă cu inserții interne din spumă pentru amortizare sporită și greutate redusă datorită numărului mai mic de straturi de cauciuc
  • Tupeu din piele hidrofugă, membrană GORE-TEX certificată și talpă rezistentă la abraziune pentru a face față tuturor terenurilor și condițiilor meteorologice extreme.
  • Tracțiune excepțională datorită designului inovator al călcâiului Double Heel™: geometria spate dublă pronunțată crește eficiența frânării pe coborâri și asigură o rulare mai lină, reducând oboseala musculară.
  • Articulația direcțională 3D Flex System Evo™ cu gleznă turnată și rezistență la abraziune, permite un control mai bun al sprijinului și o mobilitate ideală a gleznei.
  • Aderență și control excelente la urcare și coborâre datorită suprapunerilor Impact Brake System™

Caracteristici

  • Material superior — Piele hidrofugă Hydro-Perwanger® 1.6 mm
  • Căptușeală — Gore-Tex Performance Comfort
  • Talpă interioară — spumă poliuretanică cu folie TPU anti-abraziune
  • Talpă exterioară — Vibram® SpringLug Tech
  • Destinație — trekking/ drumeție
  • Greutate — 540 g

Tehnologie

  • Gore-Tex® Performance Comfort este o membrană de la GORE-TEX® care se comportă bine într-o gamă largă de temperaturi, atât calde, cât și reci, și asigură microclimatul potrivit în cizmă, reținând cantitatea potrivită de căldură și oferind protecție împotriva umezelii.

Marca

Compania italiană este cunoscută de toți alpiniștii și alpiniștii — pantofii de rock și cizmele de mare altitudine La Sportiva sunt considerate cele mai bune din lume. Istoria mărcii a început cu fabricarea de saboți din lemn, iar acum este unul dintre liderii mondiali în producția de încălțăminte pentru munte. Toate încălțămintea sunt încă cusute manual și numai din materiale de calitate, sunt confortabile, fiabile și durabile. Alături de încălțăminte, compania produce îmbrăcăminte de înaltă tehnologie pentru pasionații de alpinism și escaladă. Standardele înalte de calitate ale mărcii și tehnologiile îmbunătățite au ajutat La Sportiva să devină unul dintre liderii mondiali în producția de încălțăminte și îmbrăcăminte.

Atribute

Țara de origine

Italia

Recenzile clienților

Ce spun clienții despre produs
Bazat pe recenziile clienților
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Încă nu există recenzii.

QAN

Есть что обсудить?