Cuţit Adimanti Skimen-CA

Articolul 783515977738
990 MDL

În stoc

Descriere

Adimanti Skimen-CA — un cuțit pliabil proiectat de maestrul reparator de cuțite Ruslan Skimen. Acesta este cuțitul de debut din seria de design Adimanti și întruchipează confortul, logica, respectabilitatea. Marca Ganzo este de mult timp bine stabilită pe piață, cu reputația de a produce cuțite ieftine și de înaltă calitate. Acest model continuă tendința stabilită și corespunde principiilor generale ale produselor mărcii.

Cuțitul pliabil al brandului popular Ganzo va fi pe placul persoanelor active care merg adesea în aer liber. Modelul este potrivit pentru drumeții, vânătoare, pescuit, camping, în plus, îl puteți folosi acasă după cum este necesar. Forma lamei este destul de eficientă pentru înjunghiere și tăiere. Tipul de lamă, și anume drop-point, este destul de popular printre persoanele implicate în drumeții.

Cuțitul este fabricat din oțel D2 robust, rezistent la uzură. Aliajul metalic protejat împotriva coroziunii demonstrează valori ridicate de duritate. Valoarea de duritate a cuțitului este de aproximativ 60 de unități pe scara Rockwell, ceea ce este foarte bun pentru acest tip de produs. Tipul de ascuțire este drept. Lungimea lamei este de opt centimetri și jumătate, grosimea este de trei milimetri și jumătate. Cuțitul este pliabil, lama este extrasă cu o blocare Flipper convenabilă. Skimenul este protejat în siguranță împotriva deschiderii sau închiderii accidentale. Este sigur de utilizat și are un design simplu. Lungimea totală a cuțitului este de numai 20,5 centimetri. Aceste dimensiuni mici oferă cuțitului un avantaj pentru utilizarea zilnică. Poate fi pus cu ușurință într-o geantă sau într-un buzunar și folosit la nevoie, modelul fiind întotdeauna la îndemână.

Mânerul produsului este fabricat din material G10 modern, durabil și rezistent la uzură. Este o sticlă-textolit, care poate fi ușor colorată. Poate suporta cu ușurință influența temperaturilor ridicate și este rezistent la influențele mecanice. Mânerul dur are o crestătură specială, care îl face confortabil de prins. Cuțitul se potrivește perfect în palmă, nu se deplasează și nu alunecă în timpul utilizării. Culorile disponibile sunt portocaliu, negru, verde, violet închis.

Modelul cântărește doar 120 de grame. Cuțit ușor și compact. Pentru o purtare confortabilă, puteți atașa cuțitul la buzunar sau la curea, în acest scop există o clemă metalică. Frumusețea unor astfel de modele este că ele pot fi folosite în orice situație, deoarece sunt întotdeauna aproape. Producătorii oferă o garanție pe viață pentru produsul lor.

Caracteristici

  • Tip cuțit: pliabil
  • Tip muchie de tăiere: regulat
  • Tip de închidere: Flipper
  • Lungime totală: 20.5 cm
  • Lungimea lamei: 8.5 cm
  • Material mâner: G10
  • Duritatea oțelului: 60 HRC
  • Grad de oțel: D2
  • Greutate: 120 g

Atribut

Țara de origine

Китай

Recenzile clienților

Ce spun clienții despre produs
Bazat pe recenziile clienților
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Încă nu există recenzii.