Cuțit Boker Plus Epicenter Backlock

Articolul 4045011253997
2.650 MDL

În stoc

Descriere

Boker Plus Epicenter Backlock — renumitul cuțitar american Todd Rexford a creat cuțitul Epicenter în colaborare cu Boker Plus, care este frapant prin proporțiile și caracteristicile sale. Pentru crearea lamei cu profil Drop Point a fost folosit oțel carbon D2 cu un finisaj ușor satinat. Deschiderea lină este garantată de un sistem de rulmenți cu bile ceramice și o gaură de fund voluminoasă. Blocat și închis cu un Back Lock sigur. Tampoanele mânerului sunt realizate din G10 durabil în negru pe partea superioară și galben bogat pe interior. Bijuteria este decorată cu un inel de alamă și un inel de alamă pentru mâner și o placă cu șurub axial. Modelul este echipat cu un clip de buzunar adânc adaptat pentru o purtare confortabilă. Este livrat cu o teacă de nylon de înaltă calitate.

Caracteristici

  • Tip cuțit: pliabil
  • Tip muchie de tăiere: Regular
  • Tip de blocare: Back Lock
  • Lungime totală: 21 cm
  • Lungimea lamei: 8,8 cm
  • Material mâner: G10
  • Duritatea oțelului: 60 HRC
  • Grad de oțel: D2
  • Greutate: 130 g

Marca

Böker este una dintre cele mai vechi companii germane, cu o istorie care datează din Evul Mediu târziu. Producția familială de săbii s-a dezvoltat într-o gamă largă de cuțite, de la cuțite de bucătărie la cuțite de colecție. Iar emblema companiei, care este folosită de peste 150 de ani, este puternicul castan care a crescut lângă fabrică.

La fabricarea cuțitelor se utilizează oțel german de înaltă calitate din Solingen, precum și oțel Damasc — materiale care s-au dovedit a fi durabile și ascuțite pentru o lungă perioadă de timp. Mânerele sunt încrustate cu lemne valoroase, ceramică, plastic. Produsele sunt reprezentate de o gamă largă de forme de lame, toate modelele sunt surprinzător de ergonomice, perfect echilibrate.

Respectul pentru tradiție merge mână în mână cu modele inovatoare. Toate acestea inspiră milioane de entuziaști și utilizatori de cuțite care au apreciat deja fiabilitatea, originalitatea, funcționalitatea și calitatea înaltă de neegalat a produselor Böker.

Atribute

Țara de origine

Germania

Recenzile clienților

Ce spun clienții despre produs
Bazat pe recenziile clienților
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Încă nu există recenzii.

QAN

Есть что обсудить?