Mască Cressi-Sub Zeus lens iridium black

Articolul 8022983142517
2.117 MDL-15%2.490 MDL

În stoc

Descriere

Cressi-Sub Zeus — masca de scufundare ideală combină o tehnologie excelentă cu un design interesant și proporții standardizate. O construcție excepțională cu un minim de detalii, fără lipici, în care grosimea este redusă la minimum, făcând spațiul de sub mască mai compact și vizibilitatea mai largă. Toate acestea combinate reduc greutatea la 125 g și oferă rigiditatea unei măști tradiționale, dar cu avantajele modelelor fără ramă.

Sistemul Integrated Dual Frame System — IDF permite atașarea fustei de silicon la cilindrul lentilei fără întreruperea semnificativă a continuității curburii. Rezultatul este o mască cu o formă extrem de hidrodinamică și, cu vizibilitate egală, o dimensiune semnificativ mai mică. Câmpul vizual rezultat este deosebit de larg, pe laturi și în zona inferioară.

Datorită acoperirii mate, toate componentele măștii se potrivesc, îmbunătățind experiența scufundării, deoarece previne reflexiile în apă care ar putea deranja viața marină.

Noile catarame micrometrice reglabile cu un buton mai mare permit o reglare mai ușoară și mănuși de scufundare.

Particularitati

  • A fost aplicat conceptul de lentile înclinate.
  • Sistemul patentat FOG STOP SYSTEM este o membrană internă subțire de silicon care împiedică aerul cald să iasă pe nas, prevenind astfel aburirea ochelarilor. Această membrană servește, de asemenea, ca un suport intern, distribuind presiunea externă asupra măștii mai uniform în jurul perimetrului fustei. În acest fel, ajustarea pe față va fi cât mai confortabilă posibil, iar aburirea va fi minimizată sau eliminată.
  • Sistemul sofisticat, flexibil și fiabil de reglare a lungimii curelei vă permite să reglați cu precizie gradul de tensiune.
  • Aceasta este una dintre cele mai bune și mai avansate din punct de vedere tehnologic măști de pe piață în prezent.

Caracteristici

  • Material — sticlă călită, silicon
  • Destinație — snorkelling / scufundări / spearfishing
  • Număr de ochelari — mono-oglindă
  • Model — unisex

Marca

Cressi-Sub este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de snorkelling, scufundări și pescuit subacvatic. Fondată în 1946 de frații Egidio și Nanni Cressi, compania dezvoltă și lansează în mod constant noi produse. Istoria scufundărilor este strâns legată de cea a Cressi-Sub, iar multe dintre produsele lansate în ultimii 70 de ani au revoluționat acest tip de activitate în aer liber. Multe dintre inovațiile și invențiile Cressi-Sub au fost adoptate ulterior de mulți producători de echipamente similare.

Compania a fost întotdeauna deținută privat de familia Cressi. Prin urmare, facilitățile de producție nu sunt situate în țări asiatice, ci în orașul italian Genova. Cu toate acestea, compania menține prețuri rezonabile pentru întreaga gamă de produse, ceea ce este popular printre scafandrii cu orice buget. Filozofia Cressi este inspirație și inovație, dragoste pentru mare și produse elegante care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

Video

Atribute

Țara de origine

Italia

Recenzile clienților

Ce spun clienții despre produs
Bazat pe recenziile clienților
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Încă nu există recenzii.

QAN

Есть что обсудить?