Disc pentru gătit Feuerhand Pyron Plate
În stoc
Descriere
Feuerhand Pyron Plate — platoul de grătar, cunoscut sub numele de «plancia», este o ustensilă de gătit în care se gătesc mai ales fructe de mare, pește și legume proaspete. Diferența dintre gătitul pe grătar standard și cel pe plancia este că pe plancia se pot găti alimente mici și lichide, cum ar fi ouă, paste, ceapă, șuncă și creveți. Se încălzește până la 300-320 de grade, iar această temperatură ridicată este cea care dă o aromă specială alimentelor gătite. Nu se folosește ulei sau se folosește foarte puțin ulei pentru gătit, deoarece sucurile extrase din alimente nu scapă prin grătar și nu se ard, gătitul se face în propriul suc, păstrând aroma, suculența și beneficiile pentru sănătate ale alimentelor!
Particularități
- Oțel cu grosimea de 6 mm
- Rezultate optime de gătire datorită diferitelor zone de temperatură și distribuției uniforme a căldurii
- Accesoriu detașabil pentru tocănițe, garnituri sau băuturi calde
- Umplere ușoară și sigură a lemnului de foc prin adâncirea din centru.
Caracteristici
- Diametru — 57 cm
- Diametrul deschiderii pentru combustibil — 13,2 cm
- Diametrul aparent al plitei — 14 cm
- Grosimea aragazului — 0,6 cm
- Înălțimea totală după asamblare — 13 cm
- Greutate — 13,5 kg.
Atribut
Țara de origine | Germania |
---|
Recenzile clienților
Ce spun clienții despre produs
Bazat pe recenziile clienților
Încă nu există recenzii.