Cuțit Mora Garberg with Multi-Mount

Articolul 7391846017493
2.205 MDL-10%2.450 MDL

În stoc

Descriere

Mora Garberg with Multi-Mount — un cuțit care a fost dezvoltat de specialiști cu o vastă experiență în supraviețuirea în sălbăticie, astfel că a fost proiectat ținând cont de fiecare detaliu. Este cel mai durabil cuțit de la Morakniv, care poate rezista la sarcini mecanice grele și poate înlocui chiar și un topor. Acest cuțit vă va ajuta în mod repetat în diverse situații cu care se confruntă toți cei cărora le place să petreacă timp departe de civilizație. Cuțitul este ușor de utilizat și ușor de întreținut.

Lama cu coadă întreagă cu design extrem de puternic poate rezista la sarcini grele, ceea ce este indispensabil în condiții de supraviețuire. Forma lamei, tradițională pentru cuțitele scandinave, conferă lamei proprietăți excelente de penetrare și tăiere.

Lama este fabricată din oțel inoxidabil extrem de rezistent și călit Sandvik 14C28N. Acest oțel de înaltă calitate are o duritate și o elasticitate ridicată, ceea ce facilitează ascuțirea cuțitului și menține lama ascuțită pentru o perioadă lungă de timp.

Mânerul este fabricat din plastic rezistent la flacără, rezistent la uzură, cu o suprafață cauciucată pentru o mai bună aderență în palmă. Mânerul este confortabil și este prevăzut cu dopuri pentru a preveni alunecarea cuțitului în timpul lucrului.

Teaca este fabricată din plastic și este echipată cu un sistem special de montare Multi-Mount. Cu ajutorul acestuia, cuțitul poate fi atașat convenabil la curea, la praștie, la rucsac și este, de asemenea, compatibil cu sistemul MOLLE.

Caracteristici

  • Tip de cuțit: nepliabil
  • Tip de tăiș: obișnuit
  • Lungime totală: 22,9 cm
  • Lungimea lamei: 10,9 cm
  • Material mâner: poliamidă
  • Duritatea oțelului: 59-61 HRC
  • Calitatea oțelului: Sandvik 14C28N
  • Greutate: 220 g.

Video

Atribute

Țara de origine

Suedia

Recenzile clienților

Ce spun clienții despre produs
Bazat pe recenziile clienților
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Încă nu există recenzii.

QAN

Есть что обсудить?