Cuţit Mora Fishing Comfort Fillet 090

Articolul 7391846014522
576 MDL-10%640 MDL

În stoc

Descriere

Mora Fishing Comfort Fillet 090 este un cuțit cu scop special conceput pentru tăierea peștilor și, prin urmare, este în primul rând potrivit pentru pescarii sau bucătarii din restaurantele cu pește, deși cu siguranță nu va fi de prisos în arsenalul vreunei gospodine. Mora din Suedia este o companie scandinavă constituită în 2005 prin fuziunea a doi producători de cuțite KJ Eriksson și fabrica de cuțite Frost, fiecare având propria istorie și mulți ani de experiență în dezvoltarea de lame. Combinând aceste dezvoltări cele mai valoroase cu cerințe de înaltă calitate pentru produse, compania a reușit să câștige dragostea fanilor săi și să-și găsească locul pe piață.

Cuțitul Morakniv Fishing Comfort Filet 090 este echipat cu o lamă groasă și fără ascuțire, cu fundul drept, perfect pentru lucrul cu file. Grosimea lamei în fund este de doar 1,3 mm, ceea ce vă permite să îndepliniți cu ușurință funcțiile atribuite cuțitului pentru tăierea fileului. Lama este realizată din oțel inoxidabil martensitic, care se obține prin laminare la rece și întărire ulterioară, ca urmare a durității se realizează, iar lama devine elastică și flexibilă și menține măcinarea din fabrică mult timp.

Forma mânerului este copiată din mânerul seriei Companion, care oferă o prindere confortabilă atunci când lucrați. Mânerul este confecționat din plastic negru cauciucat cu inserții de culoare verde deschis, conferind o originalitate unică întregului produs. Sunt furnizate teci de plastic negre, în care cuțitul este fixat în siguranță și, dacă se dorește, poate fi plasat pe centură, datorită clemei de pe teacă.

Cuțitele Mora sunt făcute în Ostnor de mai bine de un secol. Odată au fost făcuți în fiecare casă de meșteri locali care și-au transmis abilitățile din generație în generație. Astăzi, aceste abilități se află sub un singur acoperiș și, indiferent cu cine comunicați în fabrică, pot spune o poveste familială în care fabricarea cuțitelor joacă un rol central! Acum, ca atunci, au aceeași abordare a producției. Mora folosește metode raționale pentru a transfera abordarea maestrului către tehnologia modernă. Singura diferență este utilizarea celor mai recente dezvoltări tehnice. Cumpărând un cuțit Mora, obțineți un produs de calitate, care vă va servi cu credință mulți ani.

Caracteristici

  • Tipul de cuțit: fix.
  • Scornard inclus.
  • Tipul tăierii: normal.
  • Lungime totală: 20,4 cm.
  • Lungimea lamei: 9 cm.
  • Material mâner: plastic, cauciucat.
  • Duritatea oțelului: 56-58 HRC.
  • Clasa de oțel: Sandvik12C27.
  • Greutate: 93 gr.

Video

Atribute

Țara de origine

Suedia

Recenzile clienților

Ce spun clienții despre produs
Bazat pe recenziile clienților
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Încă nu există recenzii.

QAN

Есть что обсудить?