5 reguli de etichetă în călătorii

Câteva reguli de bună conduită pe care turiștii ar trebui să le respecte. În special pentru drumeții incepatori.

1.Pregătește-te din timp

Studiați itinerarul și condițiile locației, colectați toate bunurile, îmbrăcămintea și echipamentul necesar. Verificați condițiile meteorologice pentru a vă asigura că sunteți pregătit pentru orice schimbare a vremii. Dacă acest lucru este dificil, atunci veniți în magazinul nostru și consultanții noștri fiind drumeți pasionați, vă vor ajuta cu echipamentele necesare și alte lucruri importante înainte de călătorie

2.Lasă loc celor care escaladează

Un turist care escaladează, se confruntă cu o încărcare fizică mult mai mare decât unul care coboară. Mai mult decât atât, are un câmp vizual mai mic, deoarece se concentrează pe ceea ce vede direct în fața sa. Lăsați mereu oamenii să urce pe poteca îngustă.

3.Păstrați evidența volumului

Oamenii fac drumeții pentru a se conecta cu natura. Ascultați cântecul păsărilor, urmăriți navigarea, bucurați-vă de apusuri și răsărituri frumoase. Nimeni nu vrea să se odihnească sub țipete, înjurături, cântece etc. Așadar, liniștea este obligatorie.

4.Respectați natura și nu lăsați murdărie

Sperăm că toți abonații noștri știu că nu pot arunca gunoi. Dar pe lângă gunoi, încercați să eliminați toate resturile de mâncare și să nu stricați vegetația. Locul Dumneavoastră de parcare trebuie să rămână exact la fel ca înainte de sosire.

5.Salutați-vă cu localnicii

Toți turiștii la întâlnire salută și localnicii. Mai ales dacă vă aflați în locuri greu accesibile unde oamenii circulă rar. Nimeni nu vă cere să începeți conversații lungi timp de jumătate de oră, doar zâmbiți și salutați-vă.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.