Abonați-vă la știrile noastre!
ATENȚIE: Aflați despre disponibilitatea produselor prin tel: 022 210-053
tel: 022 210-053 sala de vînzări, tel/fax: 022 210-050 office
tel: 060 798 098
info@xstyle.md

NOUTATI

 • E timpul pentru distracții...

  .

  E timpul pentru distracți

  mai mult
 • Ce ziceți de o călătorie netradițională prin Turcia? 

  Să uităm de hotele și de sistemul „all inclusive” și să ne amintim de nopțile petrecute la cort. Vom cerceta ruinele antice, vom merge pe cărări, inspirând mirosul de cimbru și laur, vom vizita plajele sălbatice și pustii ale Mării Egee și chiar ne vom scălda. 

  Pe peninsula Reshadie, prin care vom face traseul nostru, în această perioadă vor fi aproximativ 20 de grade cu plus. Din punct de vedere al trekking-ului – vremea este bună. Apa pe litoralul Mării Egee este bine încălzită, respectiv este confortabilă pentru scăldat. 

  Totul în jur e verde în înflorit, iar frumusețea din jur taie respirația. Chiar și cei mai alintați turiști care au văzut multe la viața lor, vor rămâne fascinați de frumusețea acestei peninsule.

  TURCIA Toamna 2021: Drumeție pe traseul Carian

  mai mult
 • Всё, дождались! У нас летняя распродажа

  Летняя распродажа

  mai mult
 • Dacă faci parte din categoria celor care visează cu ochii deschiși marea și aventurile, atunci îți propunem să te alături unei plimbări maritime cu iahtul. Aceasta este metoda ideală de a te simți liber, de a prinde unda și de a savura din programul cultural inedit. Noi ne îndreptăm spre litoralul plin de culoare al Mării Adriatice din Muntenegru.

  PLIMBARE PE MAREA ADRIATICA

  mai mult
 • Un moment primordial atunci când planificați orice călătorie este alegerea alimentelor. Indiferent dacă pleci într-o excursie de o zi sau într-o excursie de mai multe zile, săptămâni, mâncarea necesită destul de multă planificare și pregătire.

  Alimentația în drumeție. Ce să luăm cu noi și cum să vă ușurați rucsacul

  mai mult

 • Что может полностью лишить Вас удовольствия от похода? Повреждения ног! Натёртости, мозоли, потеря ногтей, тендинит (воспаление сухожилий) ещё долго будут напоминать Вам о совершённых ошибках. Чтобы этих самых ошибок не допускать, советы для «счастливых ног».

  Как подготовить ноги к походу?

  mai mult
 • Cândva erau din sticlă, fragile și grele. Și acum mai pot fi găsite în comerț termosuri din sticlă, dar este evident că pentru odihna activă ele nu sunt potrivite. În prezent, pentru producerea termosurilor de tip Outdoor, se folosesc baloane din oțel inoxidabil. Pentru conservarea căldurii, acestea au pereți dubli între care este pompat aerul. Datorită acestei construcții, termosul păstrează pentru mai mult timp lichidul fierbinte-fierbinte, iar lichidul rece-rece.

  Cum să păstrăm căldura?

  mai mult
 • Одежду из мембранных тканей нельзя стирать обычными моющими средствами. Стиральный порошок – это большие органические молекулы (относительно размеров пор мембраны) веществ, которые в водных растворах забивают пористую структуру мембраны, что приводит к потере ее супер-качеств. Мембрана, в этом случае, прекращает «дышать» - снижаются свойства воздухопроницаемости.

  Безопасная стирка и сушка изделий из мембраны

  mai mult

Echipamente pentru sport și agrement de la X-style

      Te simti atras de calatorii, munti, mari, oceane si viata activa? Atunci călătorește, explorează și simte natura în jurul tău. Trăiește cele mai tari emoții, resimte adîncimea apelor, înălțimea munților și liniștea pădurii. Iar “X-Style Outdoor Center” - magazinul de echipamente pentru turism, odihnă activă și sporturi extreme vă v-a echipa pentru o călătorie cu adevărat confortabilă în cele mai diverse condiții climaterice ale celor mai îndepărtate colțuri ale lumii.

     Descoperă pasiunea călătoriei și pornește o uimitoare evadare simțind comfortul deplin cu echipamentele celor mai renumite branduri:AlpinPro, LowAlpine, Deuter, Outwell, Pinguin, Asolo, Petzl, Aqualung, Prana, Easy Camp, Primus, Buff si multe altele. Avem o gamă largă de vestimentație și echipamente pentru ski, vacanțe de vară la mare, picnicuri în păduri precum și practicarea sportulrilor extreme. 

     Noi am explorat Mexico, Brazilia, Muntii Himalaia, Muntii Alpi, Muntii Carpati precum și multe alte locații, și cu drag vă vom comunica despre itinerare, atracții turistice, vestimentația și echipamentul necesar pentru realizarea visului dorit.  Iar consultanții noștri vă vor ajuta să planificați cea mai extremală si plină de adrenalină călătorie, evitînd disconfortul și dificultățile.  Insa,dacă nu sunteți adeptul riscurilor, magazinul “X-Style” oricum vă este deschis.  

Gama de vară

A vedea în full-screen

Magazinul “X-Style” vă așteaptă cu ușile larg deschise.

 

Adresa: Mun. Chișinau, bd. Grigore Vieru 27 

Programul de lucru al magazinului:

Luni - Vineri: 9:00-20:00
Sâmbătă: 10:00-18:00
Duminică: 10:00-18:00

tel/fax: (022) 210-050 oficiu
tel: (022) 210-053 sala 

Locația magazinului: