Abonați-vă la știrile noastre!
ATENȚIE: Aflați despre disponibilitatea produselor prin tel: 022 210-053
tel: 022 210-053 sala de vînzări, tel/fax: 022 210-050 office
tel: 060 798 098
[email protected]

NOUTATI

 • фото_танзания

  In 2021 plecam intr-un loc extraordinar: acolo unde s-a nascut omenirea, unde se afla cel mai lung fluviu din lume si cel mai mare desert, unde au aparut cateva dintre cele mai vechi si stralucite civilizatii ale antichitatii, unde sunt cele mai mari populatii ramase de lei, elefanti, rinoceri, gheparzi, hiene, leoparzi, si sute de alte specii, locul de bastina al celui mai mare animal terestru in viata din lume si locul cu cel mai inalt munte de sine statator din lume – Africa.

  01-16 august 2021.Tanzania. Ascensiune pe Kilimanjaro

  mai mult
 • Ce-ar fi să ne petrecem sărbătorile de mai în Turcia?

   Numai că în locul hotelelor “all inclusive” să cercetăm ruinele antice, să ne plimbăm pe cărări, inspirând mirosul de cimbru și dafin, să admirăm plajele pustii ale Mării Egee și chiar să facem baie în valurile azurii.

  Apa în Marea Egee deja s-a încălzit, iar sezonul de scăldat a început.

  Pe Peninsula Reshadie, de-a lungul căreia trece traseul nostru, în această perioadă se înregistrează în medie + 23 de grade  ziua și +18 grade noaptea.

  Din punctul de vedere al trekking-ului vremea este ideală. La fel și din punctul de vedere al scăldatului pe cele mai fantastice plaje - temperatura apei este de +200С. 

  În jur doar verde și flori, iar frumusețea naturii virgine este de-a dreptul impresionantă. Chiar și cei mai pretențioși turiști, care au colindat pământul în lung și în lat, peisajele peninsulei nu-i vor lăsa indiferenți.

  TURCIA 2021: Drumeție pe traseul Carian

  mai mult
 • Esti pasionat de sportul pe doua roti?

  Vrei sa imbini efortul de a pedala cu odihna pe malul marii? Te invitam intr-o calatorie pe care n-ai cum s-o ratezi! Vom merge cu bicicleta prin sud-vestul Turciei, vom puncta cele mai frumoase locuri din aceasta regiune, vom trece de-a lungul celebrei Lycian Way, de la faimoasa statiune Dalaman pana in Antalia, vom vedea toate minunile naturii cu ochii nostri si le vom atinge cu propriile maini.

  Cicloturism pe Lycian Way

  mai mult
 • Visezi la o aventură cu iahtul? Hai cu noi! Croaziera noastră va trece prin golfurile pitorești și inaccesibile ale Mării Egee, de la Marmaris la Kemer. Această escapadă este pentru iubitorii de relaxare activă, pentru cei care vor să trăiască senzații noi. Planificăm un tur de două săptămâni, pe un singur traseu și conform unui singur program, dar în ordine diferită:unul de la vest la est, celălalt - în direcția opusă.

  În fiecare zi vom naviga, ne vom plimba de-a lungul țărmurilor pitorești, vom vedea obiectivele turistice, ne vom scufunda în mare, ne vom bucura de mâncare locală proaspătă și de romatismul mării.

  Nava va fi condusă de doi marinari cu experiență. Pe iaht nu vor fi alți pasageri – doar membrii echipajului, astfel că fiecare doritor va avea să-și încerce puterea în mânuirea iahtului. O călătorie pe mare este o gură de libertate. De aceea, fiți gata să vă pliați pe dispoziția echipei și să vă faceți unele schimbări în traseu pentru a vă reține acolo unde vi se părea că locul e mai frumos. 

  Va fi o aventură interesantă care vă va reîncărca bateriile. Impresii de neuitat, incredibilă mare și o gașcă superbă. 


  TURCIA: Croazieră cu iahtul pe golfurile Mării Egee

  mai mult

 • Что может полностью лишить Вас удовольствия от похода? Повреждения ног! Натёртости, мозоли, потеря ногтей, тендинит (воспаление сухожилий) ещё долго будут напоминать Вам о совершённых ошибках. Чтобы этих самых ошибок не допускать, советы для «счастливых ног».

  Как подготовить ноги к походу?

  mai mult
 • Cândva erau din sticlă, fragile și grele. Și acum mai pot fi găsite în comerț termosuri din sticlă, dar este evident că pentru odihna activă ele nu sunt potrivite. În prezent, pentru producerea termosurilor de tip Outdoor, se folosesc baloane din oțel inoxidabil. Pentru conservarea căldurii, acestea au pereți dubli între care este pompat aerul. Datorită acestei construcții, termosul păstrează pentru mai mult timp lichidul fierbinte-fierbinte, iar lichidul rece-rece.

  Cum să păstrăm căldura?

  mai mult
 • Одежду из мембранных тканей нельзя стирать обычными моющими средствами. Стиральный порошок – это большие органические молекулы (относительно размеров пор мембраны) веществ, которые в водных растворах забивают пористую структуру мембраны, что приводит к потере ее супер-качеств. Мембрана, в этом случае, прекращает «дышать» - снижаются свойства воздухопроницаемости.

  Безопасная стирка и сушка изделий из мембраны

  mai mult

 • Лонгрид для тех, кто решил разобраться почему, зачем и как выбирать обувь для походов. Asolo (Италия) – производит обувь для экспедиций, прогулок, походов и сложных восхождений по льду. Это компания с историей: она основана в 1975 году и уже на протяжении 45 лет ежегодно удивляет инновационными разработками в сфере спортивной обуви.

  Asolo: как выбрать обувь для похода

  mai mult

 

Echipamente pentru sport și agrement de la X-style

      Te simti atras de calatorii, munti, mari, oceane si viata activa? Atunci călătorește, explorează și simte natura în jurul tău. Trăiește cele mai tari emoții, resimte adîncimea apelor, înălțimea munților și liniștea pădurii. Iar “X-Style Outdoor Center” - magazinul de echipamente pentru turism, odihnă activă și sporturi extreme vă v-a echipa pentru o călătorie cu adevărat confortabilă în cele mai diverse condiții climaterice ale celor mai îndepărtate colțuri ale lumii.

     Descoperă pasiunea călătoriei și pornește o uimitoare evadare simțind comfortul deplin cu echipamentele celor mai renumite branduri:AlpinPro, LowAlpine, Deuter, Outwell, Pinguin, Asolo, Petzl, Aqualung, Prana, Easy Camp, Primus, Buff si multe altele. Avem o gamă largă de vestimentație și echipamente pentru ski, vacanțe de vară la mare, picnicuri în păduri precum și practicarea sportulrilor extreme. 

     Noi am explorat Mexico, Brazilia, Muntii Himalaia, Muntii Alpi, Muntii Carpati precum și multe alte locații, și cu drag vă vom comunica despre itinerare, atracții turistice, vestimentația și echipamentul necesar pentru realizarea visului dorit.  Iar consultanții noștri vă vor ajuta să planificați cea mai extremală si plină de adrenalină călătorie, evitînd disconfortul și dificultățile.  Insa,dacă nu sunteți adeptul riscurilor, magazinul “X-Style” oricum vă este deschis.  

Gama de iarnă

A vedea în full-screen

Gama de vară

A vedea în full-screen

Magazinul “X-Style” vă așteaptă cu ușile larg deschise.

 

Adresa: Mun. Chișinau, bd. Grigore Vieru 27 

Programul de lucru al magazinului:

Luni - Vineri: 9:00-18:00
Sâmbătă: 10:00-18:00
Duminică: 10:00-18:00

tel/fax: (022) 210-050 oficiu
tel: (022) 210-053 sala 

Locația magazinului: